Κάτια Κιζίμα

Η Κάτια Κιζίμα είναι το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει το “golden pass” του φετινού GNTM και ήταν το μοντέλο που δε χρειάστηκε να κάνει υπομονή έτσι ώστε να μάθει αν τελικά θα περάσει στο σπίτι. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει πολλά κορίτσια να σκάσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATYA (@katya_kizima)

Το κορίτσι που έχει ερωτευτεί το χώρο της μόδας, επέλεξε να βρεθεί στο GNTM καθώς θέλει να γνωρίσει την επιτυχία και να ασχοληθεί ενεργά με το χώρο του μόντελινγκ, αφού νιώθει πώς έχει πολλά να δώσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATYA (@katya_kizima)

Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία η 29χρονη Κάτια έρχεται στο GNTM για να βάλει… γκολ. Ο ανταγωνισμός και η συνύπαρξη με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν την τρομάζει μιας και έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια. Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο κι από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. Δηλώνει ερωτευμένη με τον χώρο της μόδας και βλέπει το GNTM σαν μια νέα πρόκληση, μετά το ποδόσφαιρο.

MOTTO: Αν όχι τώρα πότε;

Όλα τα κορίτσια που πέρασαν από τα bootcamps του ριάλιτι μοντέλων, ήθελαν το πάσο που θα τους έδιναν την ευκαιρία να περάσουν απευθείας στο σπίτι.

Τσέκαρε την και στο Instagram :

Το μοντέλο εκτός από πολύ όμορφη, διαθέτει και εξαιρετικό στιλ καθώς είναι ένα κορίτσι που ενημερώνεται για τις τάσεις και επιλέγει looks τα οποία είναι εξαιρετικά ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATYA (@katya_kizima)

Πολλοί είναι αυτοί που τη θεωρούν φαβορί και θα ήθελαν να τη δουν στον τελικό αλλά όλα είναι μετέωρα καθώς τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα κορίτσια του φετινού GNTM είναι έτοιμα για όλα και αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι πώς θα αλλάξουν όταν πραγματοποιηθούν τα makeovers!

Τσέκαρε και αυτά : 

Σασμός : Το χιουμοριστικό σχόλιο του Πετρετζίκη

Κιμ Καρντάσιαν : Δημιουργεί αντικείμενα για το μπάνιο