Καύσωνας

Ο καύσωνας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας και κατά τη διάρκεια της οδήγησης πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί δε θέλουμε να πάθουμε καμία ζημιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθείς με το όχημα σου κατά τη διάρκεια των ακραίων θερμοκρασιών που σημειώνονται, τότε δε χρειάζεται να πας πουθενά με το αυτοκίνητο σου! Ωστόσο, αν καλείσαι να πας στη δουλειά σου ή να κάνεις κάποια πράγματα, και πρέπει να πάρεις το όχημα σου θα πρέπει να έχεις κάποια πράγματα μαζί σου!

#1.Δροσερό νερό 

Αν μπορείς να καταψύξεις δυο μπουκάλια νερό θα είναι τέλειο! Πάρ’τα μαζί σου και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου χρειαστείς! Να πιεις, να το χρησιμοποιήσεις για να δροσίσεις το πρόσωπο σου ενώ σε χτυπά ο ήλιος ή να το προσθέσεις στο ψυγείο του οχήματος αν ανεβάσει θερμοκρασία.

#2.Προστατευτικό κάλυμμα 

Το παρμπρίζ είναι από τα πρώτα σημεία του αυτοκινήτου που δέχεται τις ακτίνες του ηλίου! Πάρε κάποια καλύμματα για να προστατέψεις το όχημα και να μην επιτρέψεις στις ακτίνες να σου “κάψουν” το τιμόνι!

#3. Πετσέτα 

Βάλε μια πετσέτα στο κάθισμα σου για να μαζεύει τον ιδρώτα και μια μικρή γύρω από το λαιμό σου για να μπορείς να σκουπίσεις το πρόσωπο σου σε περίπτωση που ο ιδρώτας πέσει στα μάτια σου!

Ο καύσωνας δεν είναι αστείο και θέλει προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά: