Κέιτ Μίντλετον

H Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί, ενώ είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο αξιολάτρευτο πρίγκιπα Louis.

Ωστόσο, όπως σε όλους τους γάμους, υπάρχουν προβλήματα, όπως αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly:

“Η Κate και ο William έχουν τα πάνω και τα κάτω στον γάμο τους όπως όλος ο κόσμος. Αλλά προσπαθούν να επικεντρώνονται στα καθήκοντά τους και να δουλεύουν ως ομάδα”.

Μία κρίση που πέρασαν στον γάμο τους, ήταν τότε με την έκδοση της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, που έκανε την Κέιτ Μίντλετον να μην θέλει να έχει επαφές με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ

“Έχουν γίνει και ειπωθεί πολλά και η Kate δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί. Ο William θα ήθελε κάποιου είδους ανακωχή αλλά δεν βιάζεται”.

Παράλληλα, η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά ζόρικη για την σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς έπρεπε να οργανώσει μία μετακόμιση, να βοηθήσει τα παιδιά της στην αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, να αναλάβει νέα καθήκοντα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και να παρευρίσκεται σε όλες τις βασιλικές εκδηλώσεις και υποχρεώσεις.

Η πηγή ανέφερε επίσης, ότι παρ’ όλο που πιέστηκαν αρκετά το ζευγάρι τα πάει καλά μεταξύ του.

Η ταραχώδης σχέση και οι χωρισμοί

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γνωρίζονται από το 2000, μέσω του πανεπιστημίου στο St. Andrews της Σκοτίας και μέχρι το 2003 οι σχέσεις τους ήταν φιλικές.

Ωστόσο, φημολογείται ότι ο πρίγκιπας την είδε με άλλο “μάτι”, όταν η Κέιτ ήταν πολύ σέξι στο περίφημο fashion show.

Όμως, χώρισαν το 2003 επειδή η Μίντλετον έβλεπε πιο σοβαρά τη σχέση, σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ, αλλά τα ξαναβρήκαν.

Το 2007 ξαναχωρίζουν, επειδή για τον Γουίλιαμ η σχέση τους είχε βαλτώσει. Δεν πέρασαν τρεις μήνες και ήταν ξανά μαζί.

Το 2010, όταν αρραβωνιάστηκαν μίλησαν για τον πολύκροτο χωρισμό και η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι πέρασε δύσκολα, αλλά την έκανε πιο δυνατή.

Τσέκαρε και αυτά:

Καλομοίρα: Το beauty trick για ξεκούραστο βλέμμα

Ύπνος: Πόση ώρα πρέπει να κοιμόμαστε το μεσημέρι