Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον: Το κορίτσι που έμελε να γίνει πριγκίπισσα  γεννήθηκε κάτω από τον αστερισμό του Αιγόκερω σε μια χειμωνιάτικη Σεληνιακή Έκλειψη!

Τόσο καρμική υπόθεση η γέννηση της όσο ο Νότιος Δεσμός της σε σύνοδο με τον Ήλιο της και με μια Σελήνη στον Καρκίνο, στο ζώδιο του άνδρα που παντρεύτηκε και που στο πλάι του γνωρίζει στιγμές γεμάτες δόξα. Μέχρι τη  στιγμή που μια άλλη νέα Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2024 θα έρθει να της υπενθυμίσει το Καρμικό της χρέος.

Το Γενέθλιο Κοσμόγραμμα της Κέιτ Μίντλετον βάλλεται. Ναι, ακόμη και οι πριγκίπισσες μπορούν να γίνουν ‘’υπηρέτες’’ του Κάρμα τους και να έρθουν αντιμέτωπες  με τα σημαντικά της ζωής, αυτά που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει.

Η σοβαρή και λιτή  Αιγοκερίνα Κέιτ Μίντλετον δε θα μπορούσε να μην έχει μια ξεχωριστή και διάσημη ζωή με έναν βασιλικό Ωροσκόπο στις 20 μοίρες του Λιονταριού. Έναν Ωροσκόπο που τώρα δέχεται τα δύσκολα τετράγωνα του Ουρανού από τον Ταύρο με μια ακρίβεια σχεδόν ανατριχιαστική.

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ο Ωροσκόπος  είναι το σώμα. Το Ιερό αυτό Μέλαθρο μέσα στο οποίο κατοικεί η Ψυχή . Όταν ο Ωροσκόπος δέχεται δυσμενείς όψεις το σώμα παλεύει και η Ψυχή προσπαθεί να αντέξει.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής της όμορφης Κέιτ  07 και 06 μοίρες του Υδροχόου έχουν υποστεί την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου 2023, γεγονός που σημαίνει πως χρονικά εκεί βρίσκεται η αρχή των προβλημάτων της υγείας της, τα οποίακαι  θα την ακολουθήσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024…

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Αργότερα, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στις αρχές του 2027 θα βρεθεί σε αυτές τις μοίρες και θα θυμίσει στην Κέιτ  πως τα προβλήματα της υγείας της ενδέχεται να  επανέλθουν και να χρειαστούν και πάλι αντιμετώπιση.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ…

Τώρα όμως, η Ηλιακή Έκλειψη της 8ης του Απρίλη 2024 στον Παρορμητικό Κριό που  ερεθίζει προκλητικά την Έκλειψη της γέννησης της συζύγου του Πρίγκιπα, θα δυσκολέψει την κατάσταση.

Ο Ήλιος της Κέιτ στις 19 μοίρες του Αιγόκερω θα δεχθεί τα τετράγωνα της Νέας Σελήνης/ Έκλειψης από τις 19 μοίρες του Κριού. Ο ανατρεπτικός Ουρανός στον Ταύρο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τετράγωνα με τον Ωροσκόπο της και αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από το Δία που του αρέσει να επεκτείνει και να αυξάνει αυτά που συναντά στο διάβα του.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Οι Εκλείψεις είναι μονοπάτια που δε χορταριάζουν ποτέ! Καθώς  επαναλαμβάνονται και καθώς οι πλανήτες τις ξυπνούν  στο διάβα τους,  τότε οι ζωές των ανθρώπων ανταριάζουν.

Οι Εκλείψεις στη γέννηση δίνουν σημαντικές ζωές, δίνουν εμβληματικές προσωπικότητες.

Οι Εκλείψεις όταν διελαύνουν και ενεργοποιούν τους Γενέθλιες Χάρτες υπενθυμίζουν τις καρμικές υποχρεώσεις…

by Βάσια Μαυράκη – Συγγραφέας – Αστρολόγος

Τσέκαρε κι αυτά: