Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μια πολυάσχολη καθημερινότητα και τους τελευταίους μήνες έχει δει τη δημοτικότητα της να αυξάνεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατάφερε μέσα στο 2022 να πραγματοποιήσει εξαιρετικές, fashion στιγμές και η αστρολόγος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έκανε κάποιες προβλέψεις για το μέλλον της οι οποίες σίγουρα θα της δώσουν μεγάλη χαρά.

Η Ντέμπι Φρανκ αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξη της πώς η νέα πριγκίπισσα της Βρετανίας, θα είναι στο πλευρό του Γουίλιαμ σαν “βράχος” και θα καταφέρει να γίνει ακόμη πιο συμπαθής στο βρετανικό λαό.

“Η πριγκίπισσα της Ουαλίας γεννήθηκε κάτω από το αντίθετο ζώδιο του Γουίλιαμ, τον σίγουρο και σταθερό Αιγόκερω που αγκυροβολεί τον πιο συναισθηματικά αντιδραστικό σύζυγό της. Η Κέιτ θα παραμείνει ήρεμη και θα συνεχίσει δυναμικά”. 

Σύμφωνα με την αστρολόγο, η Κεταμίνη Μίντλετον θα καταφέρει να βρει τρόπους για να γίνει πιο αγαπητή ενώ θα έρθει σε επαφή με τον απλό κόσμο και θα την αγαπήσουν περισσότερο.

“Ο Ιούνιος είναι ο μεγάλος μήνας της για να ανέβει και να λάμψει. Το φθινόπωρο είναι μια ισχυρή περίοδος για την Κέιτ Μίντλετον για να αφήσει το στίγμα της και είναι επίσης απασχολημένη με ένα σαφές σύνολο στόχων. Για την Κέιτ, το 2023 της δίνει μια πραγματική ευκαιρία να εδραιώσει την ταυτότητά της ως πριγκίπισσα της Ουαλίας”, είπε! 

 

Τσέκαρε και αυτά :

Δίπλωμα οδήγησης : Ο ψηφιακός τρόπος

Πρίγκιπας Χάρι : Η νέα συνέντευξη του