Κιάρα Φεράρι

H Κιάρα Φεράνι κάνει πολλά πράγματα στο Instagram τα οποία πάτα γίνονται viral και αποφάσισε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, ενώ έπαιζε στα χιόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H γνωστή influencer που θεωρείται αγαπημένο πλάσμα των ξένων σχεδιαστών μόδας, έχει επιλέξει να πρωοθεί ένα πολύ συγκεκριμένο lifestyle και πολλές γυναίκες την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αντιγράψουν τα looks αλλά και τις πόζες που επιλέγει για τις φωτογραφίες της.

Η επιχειρηματίας που κατάφερε να μετατρέψει τον λογαριασμό του Instagram σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, αψήφησε το κρύο και έκανε βόλτες μέσα στο χιόνι που έχει εμφανιστεί στις ιταλικές Άλπεις φορώντας ένα μαύρο μπικίνι!

Τσέκαρε την :

Η Κιάρα Φεράνι είναι μια γυναίκα που πιστεύει πολύ στην ελευθερία ενός ανθρώπου και θεωρεί πως η προβολή ενός γυμνού σώματος, βοηθά πολύ στο body positivity.

Το τελευταία διάστημα πραγματοποιεί πολλές σέξι εμφανίσεις και στις φωτογραφίες που αναρτά, αφήνει λίγα στη φαντασία και δε σταματά να φιλιέται με τον σύντροφο της και πατέρα των παιδιών της.

Θέλει να δείξει στον κόσμο πως δεν πρέπει κανείς να ντρέπεται για το σώμα του και πως μπορεί να κάνει ότι θέλει αρκεί να είναι ευτυχισμένος!

Τσέκαρε και αυτά :

Εύα Καϊλή : Όταν “απήγγειλε” Νίκο Βουρλιώτη

Αύξηση μυϊκής μάζας : Οι τροφές που χρειάζεσαι