Kim Kardashian

Η Kim Kardashian έχει παραδεχτεί δημόσια πως είναι υπέρ του έρωτα και θέλει να βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα συνυπάρχει και θα κάνουν μαζί ότι όλα τα ζευγάρια! Και από ότι φαίνεται τον βρήκε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του “Kardashians” που προβάλλεται στο Hulu και αποκάλυψε πως της είναι δύσκολο να βγαίνει ραντεβού διότι είναι αναγνωρίσιμη και δεν μπορεί να απολαύσει τις στιγμές της με τη σχέση της.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Σκοτ Ντίσικ, είπε πως είναι δύσκολο να βγει με τη νέα της σχέση και πως όλα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Παράλληλα, ανέφερε πως αν τη δουν με κάποιον και αυτή η σχέση δεν λειτουργήσει, τότε χρειάζεται διπλή προσπάθεια για την επόμενη φορά!

Όσο αφορά το νέο αμόρε, η Kim Kardashian είπε πως συστήθηκαν μέσω κοινών φίλων και το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε ένα κλαμπ!

Οι σχέσεις είναι δύσκολες και όταν πρέπει να τις “κρύψεις” συχνά υπάρχουν καυγάδες και παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά προβλήματα! Περιμένουμε τη στιγμή που θα γίνει η αποκάλυψη!

Τσέκαρε και αυτά: