Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι: Το στρώμα μας θέλει πολλή προσοχή και πολλές φορές το αμελούμε γιατί πιστεύουμε πως δεν το “ακουμπούν” οι βρωμιές και τα σεντόνια κάνουν όλη τη δουλειά! Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καθαρίσεις το στρώμα σου και συνήθως χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ειδικά καθαριστικά! Τι γίνεται όμως, όταν λερώσεις το συγκεκριμένο σημείο του κρεβατιού ξαφνικά;

Η λύση είναι πολύ απλή! Τι θα χρειαστείς; 

  • μισή κούπα οξυζενέ
  • 1 κουταλιά της σούπας υγρό πιάτων

Αναμειγνύεις τα δυο προϊόντα σε βαποριζατερ και ανακατεύεις καλά! Με το σπρέι ψεκάζεις στα σημεία όπου υπάρχουν λεκέδες και τρίβεις πολύ καλά με ένα σφουγγάρι αφού έχεις ρίξει τρεις κουταλιές μαγειρικής σόδας!

Απομακρύνεις με ένα πανί και έπειτα σκουπίζεις όλο το στρώμα με την ηλεκτρική σκούπα σου αφού έχεις καθαρίσει το στόμιο!

@mama_mila_ The magic mattress stain remover youll wish you tried sooner 🙌♥️ depending on the stain, you can use 3% or 5% hydrogen peroxide or water in this mix! Hope its helpful xx #mattresscleaning #stainremover #homehacks #cleaninghacks #mamamilastips ♬ Sia

Συμβουλές για σπίτι – Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να καθαρίσεις τους λεκέδες απλά πρέπει να προσέξεις το χρώμα του στρώματος διότι αν δεν είναι λευκό, ενδέχεται να σου αλλάξει το χρώμα το οξυζενέ!

Ωστόσο, αν είναι λευκό το στρώμα δοκίμασε το hack και δε θα χάσεις!

Tσέκαρε και αυτά: