Kim Kardashian

Όσο μεγαλώνει η Kim Kardashian αντιλαμβάνεται πως δε θέλει να βρίσκεται διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας και ίσως θα έρθει εκείνη η εποχή όπου θα σταματήσει να κάνει σέξι φωτογραφίσεις με μαγιό και εσώρουχα!

Η 42χρονη τηλεπερσόνα, mega influencer και επιχειρηματίας, εποζάρει για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME καθώς η εταιρεία της SKIMS είναι ανάμεσα στις 100 πιο επιδραστικές για δεύτερ φορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η αυτοκρατορία που έχει χτίσει η επιχειρηματίας έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως γνωστή και οι γυναίκες ενθουσιάζονται με τα κομμάτια που δημιουργεί!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μιλώντας στο γνωστό περιοδικό αποκαλύπτει πως έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως κάποια στιγμή ο χρόνος θα είναι αυτός που θα την κάνει να σταματήσει να ποζάρει με σέξι εσώρουχα!

“Πιστεύω πως ίσως γύρω στα 50 δε θα θέλω να ποζάρει με τα εσώρουχα μου. Κάνουμε ότι μπορούμε για να φαινόμαστε νέοι και δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να δείχνουμε πάντα καλά”.

Σύμφωνα με το μέσο, η Κιμ Καρντάσιαν η οποία έχει αναλάβει το ρόλο της creative director της εταιρείας της περνά πολλές ώρες για να δοκιμάσει όλα τα εσώρουχα και τα ρούχα που δημιουργεί και υπολογίζεται πως έχει φορέσει περίπου 7.000 κομμάτια μέχρι στιγμής.

Tσέκαρε και αυτά: