WhatsApp

To WhatsApp είναι μια εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικινωνήσουμε με τα πρόσωπα που έχουμε στη ζωή μας! Αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι scammers θέλουν να μας εκμεταλλευτούν και βρίσκουν τρόπους για να μας εξαπατήσουν μέσω μηνυμάτων!

Η Μeta αποφάσισε να ενσωματώσει ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή για να αποφευχθούν οι εξαπατήσεις! Και ονομάζεται “Silence Unknown Callers”. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το χαρακτηριστικό αυτό θα μπορεί αυτόματα να σκανάρει τις άπατες και τις κλήσεις από άγνωστους ανθρώπους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σου στο WhatsApp.

“To Silence Unknown Callers έχει σχεδιαστεί για να μας δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και να μπορούμε να ελέγξουμε τις εισερχόμενες κλήσεις”, αναφέρει η εταιρεία!

Είναι ένα από τα νέα update της εφαρμογής και αν θέλεις να την ενεργοποιήσεις θα πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να πατήσεις τις Ρυθμίσεις.

Πατάς στο σημείο που λέει Ασφάλεια, και έπειτα Κλήσεις! Και θα δεις πως έχεις την επιλογή να ενεργοποιήσεις το νέο χαρακτηριστικό!

Αν το ενεργοποιήσεις, αμέσως θα μπαίνουν σε σίγαση οι κλήσεις από άγνωστος αριθμούς!

Είναι πολύ καλό και θα βρεις την ηρεμία σου!

Τσέκαρε και αυτά: