Kim Kardashian

Η Kim Kardashian και ο Kanye West μπορεί να έχουν κάνει τέσσερα παιδιά και να είδαμε όλοι τον έρωτα τους να ξεδιπλώνεται στο “γυαλί”, αλλά κάπου το “έχασαν” και έτσι αποφάσισε η γνωστή τηλεπερσόνα να τον χωρίσει γιατί δεν άντεχε άλλο τις τρέλες του.

Η Kim έχει προχωρήσει τη ζωή τους με τον Πιτ Ντέιβιντσον, αλλά ο Kanye δεν πολυψήνεται για αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να της κάνει τη ζωή δύσκολη και συχνά πυκνά την κράζει σε συνεντεύξεις! Και η instagrammer δεν άντεξε άλλο αυτά που της σέρνει με αποτέλεσμα να κάνει ανακοίνωση στο Instagram και να του “την πει” με τον τρόπο που εκείνη θεώρησε ότι καλύτερος αφού την κατηγορεί για κακή μητέρα επειδή αφήνει τη North West να αναρτά βίντεο στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Ως ο γονιός που παρέχει και φροντίζει τα παιδιά μας κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προστατέψω την κόρη μας και της επιτρέπω να εκφράσει τη δημιουργικότητα της μέσω του μέσου που επιθυμεί και την επιβλέπω πάντα. Της φέρνει τρομερή ευτυχία. Το διαζύγιο είναι μια δύσκολη διαδικασία για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάσταση μας είναι τόσο αρνητικό και προκαλεί μεγαλύτερο πόνο”.

O Kanye West έχοντας διαβάσει την ανακοίνωση της Kim Kardashian θέλησε να απαντήσει και μέσω Instagram ανάρτησε τα εξής λόγια:

“Τι εννοείς ο γονιός που παρέχει; Η Αμερική σε είδε να προσπαθείς να απαγάγεις την κόρη μου στα γενέθλια της και δεν μου έδωσες καμία διεύθυνση. Έβαλες σεκιούριτι μέσα στο σπίτι για να μπορέσω να παίξω με τον γιο μου , με κατηγόρησες ότι έκλεψα, με ανάγκασες να κάνει τεστ ναρκωτικών μετά το πάρτι της κόρης μας γιατί νόμιζες πως έχω κάνει ναρκωτικά”.

Ο πόλεμος μαίνεται και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!