Κιμ Καρντάσιαν

Kim Kardashian : Οι Kardashians είναι μία οικογένεια που ο κόσμος λατρεύει να μισεί, όμως παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις τους, τα ερωτικά δράματα και όλα τα σχετικά, μέσα από τη σειρά για τη ζωή τους.

Στη σειρά The Kardashians, λοιπόν, η Kris Jenner σε ένα επεισόδιο μας έδειξε ότι χρειάστηκε να κάνει μία επέμβαση στο ισχίο της, καθώς τον τελευταίο καιρό την ταλαιπωρούσαν “αβάσταχτοι” πόνοι.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Kris έχει τελειώσει πλέον με το χειρουργείο και κάθεται στο κρεβάτι με την κόρη της την Khloe, ενώ μιλάει παράλληλα στο τηλέφωνο με την Kylie.

Εκείνη την ώρα η Khloe της θυμίζει μία παλιά συζήτηση που είχαν σχετικά με το ότι η 66χρονη mamager θέλει αφού φύγει από τη ζωή να αποτεφρωθεί και οι στάχτες της να γίνουν κολιέ.

Αν σου ακούγεται αυτό περίεργο περίμενε να διαβάσεις τη συνέχεια…

Και εκεί που λες “τα έχω ακούσει όλα”, η Kris αποκαλύπτει ότι η Kim Kardashian ζήτησε να κρατήσει ένα κομμάτι οστού από αυτό που αφαίρεσαν από τη μαμά της για να το κάνει κολιέ!

Η Kim, βέβαια, γνωστή trendsetter σίγουρα θα μπορέσει να το υποστηρίξει, και δεν αποκλείεται να το δούμε να συμβαίνει κι από άλλους.

Who said this? Βασιλική Πολίτη — >>> @politiii

Τσέκαρε και αυτά :

Brunch Ψυρρή : Πρέπει να πας στο “Wanna ΦΛΕΡΤ”

J2US: Τι τηλεθέαση έκανε το show