Κιμ Καρντάσιαν

Στην απόλυτη αυτοκράτειρα των “social media” έχει ανακηρυχθεί η Κιμ Καρντάσιαν καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα από τους πιο ισχυρούς λογαριασμούς στο Instagram και κάθε χρόνο το κασέ της για διαφημίσεις ανεβαίνει. Και πλέον μεταμορφώνεται σε ένα νέο είδος “momager” καθώς τα παιδιά της έχουν αποκτήσει ήδη αμέτρητες σελίδες όπου ο κόσμος ποστάρει εικόνες τους και τα “θαυμάζει” (για κάποιον λόγο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα κατάφερε να δημιουργήσει ολόκληρη την καριέρα της αλλά και της οικογένειας της βασιζόμενη σε ένα sex tape και την καλή της φίλη Πάρις Χίλτον. Όλα ξεκίνησαν με την ίδια να είναιη “βοηθός” της χρυσής κληρνόμου με τα ξανθά μαλλιά και παντού την έπαιρνε μαζί της μπας και την απαθανατίσει κανένας παπαράτισ και της δώσει λίγη σημασία. Ωστόσο, το sex tape pου δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο με τον τότε σύντροφο της, Ray J, και μια νέα καριέρα ξεκινούσε. Φήμες θέλουν την ίδια της τη μητέρα, Kris Jenner , να έχει δημοσιεύσει το βίντεο αλλά ποτέ δεν έχει γίνει τέτοιου είδους παραδοχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ ξεκίνησε να δίνει συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως μια προσωπική της στιγμή είχε δημοσιευτεί και ακολούθησαν πολλές φωτογραφίσεις – άκρως σέξι – για γνωστά περιοδικά ενώ το ριάλιτι “Keeping up with the Kardashians” έβαλε στον χάρτη της παγκόσμιας showbiz όλη την οικογένεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η μια διαφήμιση διαδεχόταν την άλλη, οι αδερφές της άρχισαν να αποκτούν και εκείνες δημοσιότητας και η Κιμ σχεδίαζε με τη δαιμόνια μητέρα της τα επόμενα βήματα για να κατακτήσει τον κόσμο. Και όπως έχεις καταλάβει όλα λειτούργησαν πολύ καλά καθώς το “δίκτυο” της αντιστοιχεί σε 1,18 δις δολάρια και ανεβαίνει διαρκώς.

Οι τρεις γάμοι και τα τεσσάρα παιδιά

Έχοντας αποκτήσει αρκετή φήμη, η Κιμ ήρθε κοντά με πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν στο χώρο της showbiz και του αθλητισμού. Ο πρώτος της γάμος με τον Ντέιμοντ γόμας έγινε όταν εκείνη ήταν 19 ετών και ως “πρόβλημα” για τη λύση του γάμου ήταν το γεγονός πως είχε αρχίσει να γίνεται “ένα” με το ναρκωτικό έκστασι.

Ο δεύτερος γάμος της έγινε με τον μπασκετμπολίστα, Κρίς Χάμφρεϊ, και κράτησε μόλις 72 μέρες και ο κόσμος δε σταματούσε να αναφέρεται στο γεγονός με αστεία memes στα social media.

O μεγάλος έρωτας, όμως, και η μεγάλη της αλλαγή τόσο στο στιλ όσο και στον τρόπο της επιχειρηματικές σκέψης, ήταν ο Κάνιε Γουέστ. Η τηλεπερσόνα έχοντας θέσει γερά θεμέλια στην καριέρα της και κάνοντας μικρές αλλά άκρως κερδοφόρες, επαγγελματικές κινήσεις “τύλιξε” τον ράπερ και έγιναν ένα από τα μεγαλύτερα power coupled του Χόλυγουντ. Ο κόσμος της μόδας άρχισε να δίνει σημασία στην Κιμ και κατάφερε να περπατήσει μέχρι και στο κόκκινο χαλί των MET Gala, ενώ φωτογραφήθηκε και για τη Vogue!

Από ένα κορίτσι με ελάχιστο γούστο μεταμορφώθηκε σε μια γυναίκα με απίστευτο στιλ, αγάπησε τα ουδέτερα χρόνια και αυτό το οφείλει στον Κάνιε Γουέστ. Μαζί έκαναν τέσσερα παιδιά αλλά η διπολική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί ο καλλιτέχνης, έκαναν ανυπόφορη τη σχέση τους και πήραν διαζύγιο! Έκ τότε, ο ράπερ προσπαθεί να είναι κοντά στα παιδιά του και ζητά από τη σύζυγο του να μην έχουν λογαριασμούς στα social media! Αλλά η Κιμ κάνει τα δικά της.

Οι προκλητικές εμφανίσεις, οι φωτογραφίες και η συνέχεια της αυτοκρατορίας

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις πρώτες influencers που καθιερώθηκαν στα social media και ξεκινώντας δειλά -δειλά να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές μέσα σε λίγους μήνες. οι φωτογραφίες με μαγιό και η “ανάδειξη” των ολοστρόγγυλων οπισθίων της ήταν αυτά που τραβούσαν τα βλέμματα αλλά σιγά-σιγά άρχισε να “πουλάει” και άλλα μέρη του σώματος της έτσι ώστε να κάνει ακόμη περισσότερο κόσμο να ταυτιστεί μαζί της. Οι άνδρες λατρεύουν τις εικόνες της ενώ πολλές γυναίκες έχουν προβεί σε επεμβάσεις για να τις μοιάσουν. Και αυτή είναι η αλήθεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Δημιουργώντας εταιρείες όπως είναι τα Skims, το KKW beauty, αλλά και μια skincare σειρά μπήκε πολύ γρήγορα στον κόσμο του επιχειρείν, και πλέον είναι μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματίες στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes.

Είναι μια γυναίκα η οποία έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εμφάνιση της! Έχει πλέον αποφασίσει πως θέλει να είναι super αδύνατη από τη μέση και πάνω, να είναι φουλ γυμνασμένα τα πόδια και τα οπίσθια της να παραμένουν ζουμερά!

Είναι από τις πρώτες που “εισήγαγαν” μαζί με τον make up artist της, Μario, το λεγόμενο “κοντούρ” και τα beauty looks της είναι πάντα πηγή έμπνευσης.

Εκτός από όλα αυτό το ιnfluencing, για το οποίο έχει κατηγορηθεί πώς κάνει κακό και πως προβάλλει ένα πρότυπο το οποίο δε θα έπρεπε να στηρίζουν τα κορίτσια, έχει αποφασίσει να ασκήσει και τη δικηγορία, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από αρκετά χρόνια.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει χτίσει μια “αυτοκρατορία” η οποί συνεχίζει ακάθεκτη και προετοιμάζει την επόμενη γενιά – τα παιδιά της – για να μη χάσει η οικογένεια της όσα έχει καταφέρει!

Και έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Last minute εδέσματα για τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα : Γέμισε φαναράκια η Αθήνα