Κιμ Καρντάσιαν

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στο χώρο της παγκόσμιας μόδας με το σκάνδαλο Balenciaga και η Κιμ Καρντάσιαν – ως μια από τις βασικές ambassadors του οίκου – θέλησε να πει κάποια πράγματα διότι οι αντιδράσεις του κόσμου δεν ήταν πολύ καλές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H επιχειρηματίας και influencer θέλησε να γράψει δυο λόγια σε story στο Instagram διότι ο κόσμος της ζητά να μιλήσει, αφού είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει στηρίξει πολλές φορές τον οίκο αλλά παράλληλα είναι μητέρα των παιδιών και θέλουν να ξέρουν ποια είναι η άποψη της μετά την καμπάνια που δείχνει παιδιά να ποζάρουν με BDSM κουκλάκια.

Η Κιμ Καρντάσιαν πόσταρε στο Instagram και τα λόγια της ήταν πολύ συγκεκριμένα :

“Είμαι σιωπηλή τις τελευταίες μέρες, όχι γιατί δεν έχω αηδιάσει και εξοργιστεί με την πρόσφατη καμπάνια του Balenciaga, αλλά γιατί ήθελα να έχω την ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα και να καταλάβω πως μπορεί κάτι τέτοιο να συνέβη. Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω ταρακουνηθεί με τις ενοχλητικές εικόνες. η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να εξασφαλίζεται και η όποια προσπάθεια να “νομιμοποιηθεί” η παιδική κακοποίηση δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης στην κοινωνία μας. Εκτιμώ τον Balenciaga που αφαίρεσε την καμπάνια και απολογήθηκε. Μιλάω μαζί τους, πιστεύω πως καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα και να μη συμβεί κάτι τέτοιο ξανά”. 

“Το μέλλον μου στο Balenciaga προσπαθώ να το επαναπροσδιορίσω βασισμένο στην θέληση τους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για κάτι το οποίο δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Και οι πράξεις που περιμένω να γίνουν αφορούν στην προστασία των παιδιών”, έγραψε στο δεύτερο story! 

Τσέκαρε και αυτά :

Σχέσεις : Πώς θα καταλάβεις ότι σε δουλεύει

Ύπνος : Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε στον καναπέ