Κιμ Καρντάσιαν

Oι κάμερες επιστρέφουν στη ζωή της Κιμ Καρντάσιαν, της Κάιλι Τζένερ, της Κλόε Καρντάσιαν, της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και των υπολοίπων μελών της γνωστής οικογένειας. Και τα νέα επεισόδια του νέου ριάλιτι που έχουν δημιουργήσει για την πλατφόρμα Hulu θα εμφανιστούν στις 25 Μαΐου και έχουν πολλά να μάθουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για τον ερχομό των επεισοδίων και βλέπουμε τη γνωστή τηλεπερσόνα να ξεσπάει σε κλάματα όταν η αδερφή της, Κλόε, τη ρωτά αν είναι καλά και αν της συμβαίνει κάτι.

Δεν είναι σίγουρο αν η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει γιατί χώρισε με τον Πίτ Ντέιβιντσον ή αν την έχει ταλαιπωρήσει η κατάσταση με τον Kanye West ο οποίος φέρεται παράλογα!

Στο trailer βλέπουμε την Κλόε Καρντάσιαν να βρίσκεται στον γιατρό καθώς της αφαίρεσε ένα μελάνωμα και η ανησυχία είναι μεγάλη διότι δεν ξέρουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Επίσης, η Kylie Jenner μιλά για τις πλαστικές επεμβάσεις και για υο γεγονός πως μετάνιωσε κάποιες από αυτές. Μάλιστα, δήλωσε πως δε θα ήθελε να κάνει η κόρη της αυτά τα πράγματα και εύχεται να μην είχε κάνει τίποτα από όλα αυτά.

Tσέκαρε και αυτά: