Πατάτα

Πίστευες εσύ πως μια πατάτα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να γυαλίσεις τα παπούτσια σου και να πεις μια για πάντα “αντίο” σε όλα αυτά τα γυαλιστικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο; Και όμως!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι πατάτες έχουν τη μαγική ιδιότητα – πέραν του γεγονότος πως είναι καταπληκτικές ως φαγητό – να απορροφούν την υγρασία και γενικά να δίνουν με τη σάρκα τους τη δυνατότητα να γυαλίσουμε διάφορα πράγματα τα οποία έχουμε στο σπίτι μας! Παραδείγματος χάρη, μπορείς να γυαλίσεις τα ασημικά σου!

Τι μπορείς να κάνεις στα παπούτσια

Αν έχεις ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο έχει δημιουργηθεί με δέρμα ή έχει κάποια στρώση vinyl ή όψη δερματίνης μπορείς και έχει αρχίσει να φαίνεται θολό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις μια πατατα στη μέση και με την πλευρά της σάρκας να περάσεις όλο το παπούτσι! Έπειτα θα το σκουπίσεις με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και είσαι έτοιμος/η!

Είναι ένα υλικό το οποίο μπορείς επίσης όταν τα μάτια σου θυμίζουν αυτά του πάντα, καθώς απορροφούν την ξηρότητα που υπάρχει γύρω από τα μάτια σου και τα βοηθά να φαίνονται πιο ξεκούραστα!

Tσέκαρε και αυτά: