Κίνα

Ένα πολύ σκληρό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο δείχνει μια νέα γυναίκα στην Κίνα να στέκεται στη μέση ενός πεζοδρομίου, με κατεβασμένο το παντελόνι της και να γεννά όρθια έξω από μαιευτήριο διότι δεν πρόλαβε να κάνει τεστ κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται διάφορα post στο Twitter και τοπικά μέσα της πόλης Γκουλάν, η γυναίκα φέρεται να μην έχει δεκτή στο μαιευτήριο διότι δεν είχε μαζί της αρνητικό τεστ κορονοϊού και αναγκάστηκε να γεννήσει στο πεζοδρόμιο.

Κόσμος μαζεύτηκε γύρω της με σκοπό να τη βοηθήσει και αμέσως πήραν στα χέρια τους το μωρό ενώ δεν μπόρεσαν να κόψουν τον ομφάλιο λώρο με αποτέλεσμα να “κρατιέται” ακόμη από τη μητέρα του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σκληρή πολιτική που εφαρμόζει ο Σι Τζιπινγκ στην Κίνα έχει εξοργίσει όλους τους πολίτες οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν του λόγους για τους οποίους στερούνται για μια ακόμη φορά την ελευθερία τους και γιατί θα πρέπει να υποβάλλονται διαρκώς σε τεστ για να αποδείξουν ότι δεν έχουν τον ιό που πριν από λίγους μήνες είχε τρομοκρατήσει όλο τον πλανήτη.

Το βίντεο που παρουσιάστηκε φέρεται να είναι “γνήσιο” και δεν έχει “καρφωθεί” ως fake news αλλά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν αποκλείεται! Ωστόσο, παραμένει σοκαριστικό!

Οι πολίτες της Κίνας έχουν εξαγριωθεί με όσα συμβαίνουν στη χώρα, οι διαδηλώσεις είναι συνεχόμενες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν την παραίτηση του πολιτικού ηγέτη γιατί δεν αντέχουν άλλο αυτή τη βάρβαρη κατάσταση.

Τσέκαρε και αυτά :

Κακοκαιρία Άριελ : Που θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Χριστούγεννα 2022 : Τα γιορτινά “χωριά” στην Αθήνα