Κίσσαμος

Μια πόλη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “παράδεισος” είναι η Κίσσαμος η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η υπέροχη πόλη της Κρήτης βρίσκεται 38χλμ δυτικά της πόλης των Χανίων και θεωρείται μια από τις πιο αναπτυσσόμενες πόλεις που διατηρούν, όμως, τον γραφικό χαρακτήρα τους! Είναι ιδανική για ανθρώπους που έχουν οικογένεια αλλά και για ταξιδιώτες οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν τις ωραιότερες παραλίες του νησιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In Kissamos (@inkissamos.gr)


Το τοπίο είναι και ορεινό και παραθαλάσσιο με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές εικόνες , τόσο του βουνού όσο και της θάλασσας. Είναι ένα πολύ ήρεμο μέρος όπου μπορεί κάποιος να χαλαρώσει ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η Κίσσαμος είναι η πόλη που βρίσκεται κοντά στις πιο ξακουστές παραλίες της Κρήτης όπως είναι το “ροζ” Ελαφονήσι, ο Μπάλος, τα Φαλάσαρνα και άλλες πολλές.

Στην πόλη θα ανακαλύψεις πολλά ιδιαίτερα ταβερνάκια τα οποία προφανώς σε κερνάνε ρακί αλλά θα δοκιμάσει και πολλά τοπικά εδέσματα όπως είναι τα αυγά με ατάκα και ξερτήγανο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη In Kissamos (@inkissamos.gr)


Στην παραλία του Τελωνείου θα κάνεις τις βραδινές σου βόλτες και θα απολαύσεις τα ποτά σου ενώ αξίζει να επισκεφτείς το σπήλαιο της Αγίας Σοφίας και τους κομόλιθους στην Ποταμίδα.

Τσέκαρε και αυτά: