Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του Alpha με τον τίτλο “Επίλογος” σύντομα θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχουμε πολλά να δούμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε πολλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Ανδριτσάνου για το περιοδικό “Τηλέραμα”, στους δρόμους της Άνω Ποριάς θα δούμε ένα μυστηριώδη άνδρα να περπατά και ο προορισμός του είναι το σπίτι των Σταματάκηδων.

Αυτός ο άνδρας που θα γνωρίσουμε είναι ο αδερφός του Στεφανή ο οποίος επιστρέφει από τη φυλακή και είναι ένας πολύ σκοτεινός άνθρωπος. Θέλει να βρεθεί με τους συγγενείς του και να βρει τον δολοφόνο του αδερφού του.

Ο Νικηφόρος είναι νευριασμένος και απόμακρος και ο Αστέρης βλέποντας τη μυστήρια συμπεριφορά του Μαθιού και της Βασιλικής, αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά! Ο αδερφός του Στεφανή ζητά να δει αμέσως τον ανιψιό του καθώς υπάρχει μεγάλη ένταση.

Η Βασιλική ζητά από τον Νικηφόρο να επικοινωνήσει με τον θείο του και να μην προδωθεί το μυστικό που κρατούν για να αποφύγουν και άλλη αιματοχυσία.

Σασμός spoiler – Η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα διότι νιώθει πως ο γιος της είναι ξανά σε κίνδυνο και όταν ο μυστηριώδης άνδρας μαθαίνει για τον γάμο της Βασιλικής με τον Μαθιό, αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει!

Tσέκαρε και αυτά: