Κιβωτός του Κόσμου

Η Κιβωτός του Κόσμου κατάφερε μέσα σε μια μέρα να χάσει την οποιαδήποτε αξιοπιστία μπορεί να είχε και ο κόσμος είναι εξαγριωμένος μετά από Τσίπρα καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και με τον πατέρα Αντώνιο ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησε με το έργο του να βρίσκεται κοντά σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Δυστυχώς, οι καταγγελίες που βλέπουμε να μεταδίδονται από τα κανάλια και από τον διαδικτυακό Τύπο, έχουν προκαλέσει οργή. Και δικαιολογημένα, αν θες τη γνώμη μου, μιας και ο συγκεκριμένος οργανισμός είχε καταφέρει να χτίσει μια πολύ όμορφη συνθήκη την οποία όλη μας στηρίξαμε. Αλλά όσα ακούμε – από το πρωί μέχρι το βράδυ – έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες.

Αφού “ξεκοκάλλισαν” το θέμα με τη μητέρα από την Πάτρα και τους θανάτους των τριών παιδιών της,το ζήτημα της Γεωργίας Μπίκα, της 12χρονης που έχει υποστεί μαρτυρικά πράγματα, τις γυναικοκτονίες και άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ήρθε η στιγμή να μιλήσει το τηλεοπτικό δικαστήριο για την υπόθεση της Κιβωτού.

Μια ακόμη πολύ ευαίσθητη υπόθεση για την οποία υπάρχουν καταγγελίες και διαρκώςμαθαίνουμε για πράγματα τα οποία προκαλούν αηδία, αν και εφόσον έχουν συμβεί. Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει τίποτα εφόσον αποδειχθεί και μην ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό… Το τεκμήριο της αθωότητας. Ένα “δικαίωμα” το οποίο έχει καταπατηθεί στο μέγιστο λόγω των ξεσπασμάτων που έχουν παρουσιαστές οι οποίοι κάνουν πολλά για τα νούμερα τηλεθέασης… Και δυστυχώς, τα νούμερα τηλεθέασης μετρούν στις πλάτες αθώων παιδιών.

Αυτή τη στιγμή, εκπομπές κάνουν νούμερα τηλεθέασης στο βωμό αθώων ψυχών ενώ η δουλειά τους είναι απλά να μεταφέρουν την είδηση και να αφήνουν τη δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της έτσι όπως ξέρει. Τα τηλεοπτικά δικαστήρια καταφέρνουν να δημιουργήσουν ακόμη περισσότερη οργή στην ελληνική κοινωνία η οποία βάλλεται από χιλιάδες αναφορές σε θέματα εξαιρετικά ευαίσθητα.

Προφανώς όλοι είναι άνθρωποι και τα ξεσπάσματα είναι δικαιολογημένα αλλά όλα έχουν τα όρια τους. Με τις δεκάδες καταγγελίες που γίνονται ακόμη και από 8χρονα παιδάκια που στέκονται στην κάμερα με πλάτη, καταλαβαίνεις πως το πράγμα δεν πάει καλά.

Όλοι κράζουν τους τουιτεράδες για τα δικαστήρια που κάνουν στην πλατφόρμα αλλά΄με τα τηλεοπτικά “πουλάκια” τι γίνεται;

Και λέω εγώ τώρα! Ένας εισαγγελέας έχει σκοπό κάποια στιγμή να παρέμβει για όλες αυτές τις πληροφορίες που εμφανίζονται μπροστά μας και μας προκαλούν όλα αυτά τα συναισθήματα;

Who said this? @stylefreakalex 

 

Tσέκαρε και αυτά :

Kάνιε Γουέστ : “Ξεμπροστιάζει” τον οίκο Balenciaga

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας