Κλαίρη Τόλη

Ένα νέο κορίτσι μπαίνει στο “My Style Rocks” και το όνομα αυτής, Κλαίρη Τόλη! Είναι νέα, ωραία και θέλει να δείξει στον κόσμο το δικό της στιλ μέσω της εκπομπής που μας έχει συστήσει και άλλες επίδοξες fashionistas.

H νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας, έρχεται με νέο αέρα στο πλατό καθώς θέλει να πείσει τους κριτές πως οι σπουδές της πάνω στη μόδα είναι αυτές που της έχουν δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να μάθει να ντύνεται σωστά!

Κλαίρη Τόλη – Βιογραφικό, Instagram, ηλικία, επάγγελμα, το life coaching

Η Κλαίρη δηλώνει 25 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Έχει μεγαλώσει στην Πεύκη και ο πατέρας της είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται με τη λιανική και τη χονδρική πώληση κρεάτων.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νεαρή γυναίκα είχε πάντα μεγάλη αγάπη στη μόδα και όταν αποφοίτησε από το λύκειο, αποφάσισε να σπουδάσει fashion design. Έπειτα έκανε ένα μεταπτυιακό στη Γαλλία και στο Λονδίνο παρακολούθησε σεμινάρια που αφορούν στο αντικείμενο της.

Πλέον είναι η περήφανη ιδιοκτήτρια ενός δικού της ατελιέ και εκεί δημιουργεί ρούχα κα νυφικά.

Το life coaching

Εκτός από τη μόδα, έχει επιλέξει να σπουδάσει και life coaching καθώς είναι μια δυναμική γυναίκα κα θέλει να δίνει και στις άλλες γυναίκες δύναμη. Η γυνακεία αυτοπεποίθηση είναι κάτι που την αφορά πολύ και εξασκεί το επάγγελμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιωθούν ψυχολογικά.

Η ντουλάπα της

Στην ντουλάπα της δε θα βρει κάποιος πολλά fast fashion κομμάτια αφού της αρέσει να φορά επώνυμες δημιουργίες και δικές της. Μάλιστα, διαθέτει ένα ζευγάρι μπότες το οποίο κοστίζει 6.500 ευρώ.

Η Κλαίρη Τόλη είναι μια γυναίκα η οποία δε θεωρείται ανταγωνιστική αλλά αν κάποιος της μιλήσει για το στιλ της ενώ ο ίδιος δε διαθέτει τις γνώσεις και την αισθητική, τότε δε χαίρεται πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: