Πάρνηθα άλογα

Πάρνηθα άλογα: Ένα ακόμη φρικιαστικό περιστατικό σημειώνεται στη χώρα μας και αφορά στην κακοποίηση ζώων, καθώς άνθρωποι φιλοζωικής βρήκαν τα πανέμορφα ζώα νεκρά σε γκρεμό της περιοχής και φέρεται να τα έχουν πετάξει οι ιδιόκτητες τους στον γκρεμό αφήνοντας τα να ψυχορραγούν και τελικά να καταλήγουν στον θάνατο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας” εντοπίστηκαν 3-4 άλογα νεκρά και τριγύρω υπήρχαν και κουφάρια άλλων ζώων. Κάποιοι επιτήδειοι φέρεται να έχουν επιλέξει να δημιουργήσει ένα άτυπο νεκροταφείο ζώων στη δυτική πλευρά της Πάρνηθας και μόνο στη σκέψη μας εξοργίζει αυτό το περιστατικό.

Ήδη έχει επιληφθεί επί του θέματος η αστυνομία μετά από επίσημη καταγγελία και φέρεται να πηγαίνουν στο σημείο οι ιδιοκτήτες τους και να τα πετούν ζωντανά στον γκρεμό όταν έχουν μεγαλώσει ηλικιακά διότι δεν εξυπηρετούν άλλο τις εργασίες τους.

Ίχνη στους βράχους του γκρεμού “μαρτυρούν” πως τα άτυχα ζώα, προσπαθούσαν να ανέβουν τον γκρεμό για να σωθούν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πάρνηθα άλογα – Κανείς δεν ξέρει αν έχει συμβεί το περιστατικό παραπάνω από μια φορά και η υπόθεση ερευνάται καθώς πρόκειται για μια ακόμη φρικαλέα κατάσταση που αποδεικνύει πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν υπολογίζουν τίποτα! Μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάποιος!

Τσέκαρε και αυτά: