Κόκκινα εσώρουχα Πρωτοχρονιά

Κόκκινα εσώρουχα Πρωτοχρονιά : Κάθε χρόνο βρισκόμαστε σε μαγαζιά με σκοπό να κάνουμε τα γιορτινά μας ψώνια και ένα από τα πράγματα που επιλέγουμε να αγοράσουμε ένα ιδιαίτερο σετ τα οποία φοράμε κάτω από τα ρούχα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάθε χρόνο πηγαίνουμε στα μαγαζιά με σκοπό να αγοράσουμε εκείνο το κόκκινο εσώρουχο το οποίο θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να υποδεχτούμε το νέο έτος και φέτος θα αγοράσουμε κάτι σούπερ σέξι γιατί θέλουμε να είναι ερωτική η χρονιά!

Γιατί όμως φοράμε κόκκινα εσώρουχα την Πρωτοχρονιά

Σύμφωνα με ιστορικές αναφορές κάποιες γυναίκες στον Μεσαίωνα φορούν τα κόκκινα εσώρουχα με σκοπό να φέρουν τύχη στο σπίτι τους και να “προσεγγίσουν” ευκατάστατους άνδρες έτσι ώστε να τους παντρευτούν και να είναι τυχερή η μοίρα τους.

Ωστόσο,πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν κατά τον Μεσαίωνα πώς το κόκκινο χρώμα συνδέεται με τον Διάβολο και υπήρχε φόβος.

 

Ένας από τους πρώτους λαούς που επέλεξε να φορά κόκκινα εσώρουχα την Πρωτοχρονιά ήταν οι Ιταλοί οι οποίοι πιστεύουν πώς φέρνουν τύχη σε όποιον επιλέγει να τα φορέσει.

Και στην Κίνα θεωρούν πώς το κόκκινο χρώμα είναι τυχερό και επιλέγουν να φορέσουν κόκκινα εσώρουχα για να έχουν ένα καλό έτος!

Όπως και να έχει, είναι ένας ωραίος τρόπος να φέρεις λίγη τύχη στη ζωή σου και που ξέρεις; Μπορεί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να βρεις το ταίρι σου; Όλα παίζουν!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Ερωτική απογοήτευση : Πώς θα την ξεπεράσεις

Ιπποπόταμος : Ο σπάνιος πυγμαίος που γεννήθηκε