Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά είναι μια γυναίκα η οποία δεν έχει κόμπλεξ και επιλέγει πολύ συχνά μέσω των Social media να αποκαλύπτει διάφορα πράγματα που αφορούν τη ζωή της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ορισμένες καταστάσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η instagrammer και εν δυνάμει TikToker έχει επιλέξει να μοιράζεται με τους followers της διάφορα πράγματα που την προβληματίζουν ενώ κάνει και τις fun προτάσεις της καθώς συνεργάζεται με πολλές εταιρείες.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να δώσει μια μικρή συμβουλή (εμείς, σαν συμβουλή εκλάβαμε τα λόγια της) και αφορά στις κρίσεις πανικού.

Στην ανάρτηση της η Κόνι Μεταξά έγραψε χαρακτηριστικά:

“Προσπαθώντας καθημερινά να αντιμετωπίσω κρίσεις πανικού, μόνη μου χωρίς να πρέπει να μιλήσω με τον Μάριο για να με ηρεμήσει. Συγκεντρώνομαι στην αναπνοή μου και στο να χαλαρώσω τους παλμούς μου. Πίνοντας μικρές γουλιές νερό. Απλά ήθελα να το μοιραστώ”.

Οι κρίσεις πανικού δεν είναι ευχάριστη κατάσταση και αν νιώθεις πως τις παθαίνεις συχνά, το πιο φρόνιμο θα ήταν να απευθυνθείς σε έναν ειδικό για να μπορέσεις να τις καταπολεμήσεις με τους δικούς σου μηχανισμούς και να νιώσεις πιο ήρεμος/η.

Τσέκαρε και αυτά: