Κωνσταντίνος Βασάλος

Με φούξια πουκάμισο και τρομερά ανανεωμένος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και με εξαιρετικά χιουμοριστική διάθεση θέλησε να μιλήσει με τον Νίκο Μουτσινά για το Survivor All Star.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης του all Star δήλωσε πως πραγματικά δεν περίμενε να βγει από το παιχνίδι και πως κατάλαβε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα τους λόγους για τους οποίους έφυγε!

Το λάθος σύμφωνα με τον ίδιο ήταν πως δε σκέφτηκε τηλεοπτικά και πως υπήρχαν τρία Survivor – το backstage, το μπροστά στην κάμερα και το Survivor που παίχτηκε στις εκπομπές.

Για μια ακόμη φορά θέλησε να πετάξει τα βέλη του προς εκπομπές οι οποίες έκαναν ρεπορτάζ τα οποία σύμφωνα με εκείνον δεν ίσχυαν!

“Δεν έχετε ιδέα τι έχει συμβεί στο backstage. Αν βλέπατε όσα έγιναν θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Μπήκα στο συμβούλιο και έβλεπα συνεννοήσεις από παίκτες που δεν τις πίστευα. Όσοι παίκτες συμμετείχαν στο 21-22 ήξεραν πολύ καλά πως να διαβάλλουν ο ένας τον άλλον. Εγώ ήμουν πιο ρομαντικός. Έλεγα πως αποκλείεται να μην έλεγαν μπροστά στις κάμερες όσο έλεγαν από πίσω”. 

Στη συνέχεια της συζήτησης του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος φανέρωσε μια πικρία λέγοντας:

“Παραποιήθηκε η αλήθεια! Κάποιοι παίκτες που ήρθαν σε εσένα είπαν μπούρδες, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι! Μάλλον κάποιοι φοβήθηκαν ότι θα τους πάρω τη δουλειά. Έρχομαι και βλέπω να παρουσιάζουν μια πολύ λάθος εικόνα. Όταν αποχώρησα μου είπε ο Λιανός πως ούτε εκείνος περίμενε να αποχωρήσω. Και είπα “γιατί βρε παιδιά”. Για ποιον λόγο να είμαι ο εύκολο στόχος; Δεν πείραξα κανέναν. Ότι έλεγα στα que, τα έλεγα και στα παιδιά. Εγώ κοιμόμουν με τη συνείδηση μου καθαρή. Δε θα άλλαζα απολύτως τίποτα. Δεν το λέω εγωιστικά”. 

Στη συνέχεια είπε: 

“Είδα πολύ πόλεμο από παίκτες που αποχώρησαν. Και από δημοσιογράφους. Δεν ξέρω τι βλέπουν προς τα έξω. Εγώ βλέπω σαν φαβορί τον Μπάρτζη. Ο κόσμος φαίνεται πως τον θέλει. Δεν είχα κινητό για να βλέπω τι συνέβαινε. Αν είχα κινητό δε θα με είχε διώξει η παραγωγή;”.

O Bασάλος θέλει να κερδίσει το παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης και δεν πιστεύει πως το παιχνίδι δεν πρέπει να το πάρει ο Νίκος Μπάρτζης γιατί δεν βλέπει κανέναν λόγο!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν έχει ακόμη κινητό διότι απενεργοποιήθηκε γιατί απουσίαζε για 6 μήνες και του το έκλεισαν!

Η αποκάλυψη έγινε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος!

Τσέκαρε και αυτά: