Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του πολλά ερωτήματα και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι! Επομένως, είναι φυσικό και επόμενο να έχει μπει στο Survivor All Star έχοντας μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική στο μυαλό του.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Ηλίας Γκότσης αποχώρησε από το Survivor All Star μετά από απόφαση της παραγωγής και αποφάσισε να ει τη δική του αλήθεια σχετικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και στο στόχαστρο μπήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος καθώς φέρεται να έχει διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που βλέπει ο κόσμος στο παιχνίδι.

“Ο κόσμος μου λέει πλέον πως έχει καταλάβει. Το χιούμορ που φαίνεται ότι προσβάλλει φαίνεται. Είναι κρίμα αλλά το χάνει κάπου στον χαρακτήρα. Λες και ζηλεύει τους πάντες ενώ δεν το έχει ανάγκη. Ο Βασάλος ήταν ο πρώτος που έκανα block. Δεν έχω ξαναδεί αυτή τη συμπεριφορά. Με πείραξε όλη η στάση του. Του είχα κάνει συζητήσεις. Μπροστά μου ήταν όλα καλά. Μου είχε πολλά “ευχαριστώ” για αυτά που είχα μοιρατσει μαζί του. Θέλει να είναι το επίκεντρο“.

Ο νικητής του 2018 μάλιστα αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα λέγοντας πως και ο ίδιος γελάει με αυτά που λέει και πως δεν τα πιστεύει!

Τσέκαρε και αυτά: