Νικόλ Δεσποτοπουλου

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι το κορίτσι του “My Style Rocks” το οποίο μπήκε στο παιχνίδι έχοντας ένα πολύ δυνατό Instagram account και το κοινό που την ακολουθεί ξέρει πολύ καλά ποια είναι η… classy savage!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H 25χρονη instagrammer έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram και από ότι φαίνεται, τα “χνάρια” της έχουν ακολουθήσει και οι δυο αδερφές της, Αναστασία και Χριστίνα οι οποίες έχουν ένα παρόμοιο ύφος στους λογαριασμούς τους και φιλοδοξούν κάποια στιγμή να “μεγαλώσουν” τα accounts τους.

Η αδερφή της Αναστασία 

Η αδερφή της Χριστίνα 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @christinadesp

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι από τα “αρχικά μέλη” της ομάδας του “Μy Style Rocks 2023″ και πολλές φορές έχει καταφέρε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη γλυκιά δυσιογνωμία της και την ευγένεια της. Βέβαια, το τελευταιο διάστημα έχει αρχίσει να δείχνει τα “δόντια” της καθώς δέχεται επίθεση από κάποιες συμπαίκτριες της και δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλη την παράνοια που επικρατεί στο παιχνίδι.

H νεαρή instagrammer έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις αδερφές της και επιλέγει πολύ συχνά να κυκλοφορήσει μαζί τους ενώ θα μπορούσαν και αυτές με τη σειρά τους να είναι παίκτριες στο ριάλιτι μόδας, αφού φαίνεται πως τους αρέσει να δημιουργούν ιδιαίτερα looks!

Tσέκαρε και αυτά: