Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα “hot” πρόσωπα του Survivor All Star και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι τον στηρίζουν μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως για μεγάλο χρονικο διάστημα δεν μπορούσε να “σταυρώσει” νίκη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο παίκτης είναι ένα από τα πρόσωπα που φάνηκε πως έχει κάποια θέματα με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τα ερωτήματα είναι πολλά!

O Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς δεν άντεχε άλλο μακριά από την οικογένεια του. Και για μια ακόμη φορά, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Ο πρώην All Star μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε και είπε πως δεν έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ψηφίστηκε, και δεν ήθελε ο κόσμος να ξοδέψει τα χρήματα του στην ψηφοφορία! Για εκείνον ήταν πολύ σημαντικό να φύγει ήρεμος και δεν γνώριζε όλα όσα είχαν ειπωθεί πίσω από την πλάτη του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και κάποιοι άλλοι παίκτες, όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, είχαν μιλήσει αρκετές φορές πίσω από την πλάτη του Χανταμπάκη και από ότι φαίνεται αυτό ήταν ένα “κόλπο”, καθώς ο παίκτης ζούσε σε έναν “άλλο πλανήτη” καθώς νόμιζε πως όλα ήταν καλά!

Σίγουρα, πρόκειται για μια πολύ αλλόκοτη στρατηγική καθώς οι δυο παίκτες μπροστά στον Στέλιο Χανταμπάκη ήταν διαφορετικοί, σύμφωνα με τον παίκτη, ενώ στις προσωπικές συνεντεύξεις τους έχουμε ακούσει να λένε άλλα!

Ο Χανταμπάκης είχε πλήρη άγνοια για όλα όσα έχουν ειπωθεί, αλλά για μια ακόμη φορά είπε πως δεν κρατά σε κανέναν κακία και πως το παιχνίδι είναι τέτοιο που μπορεί να προκαλέσει πολλές ιδιαίτερες συμπεριφορές.

Τσέκαρε και αυτά: