Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ακούσει κάποιος κομμάτι το οποίο έχει ερμηνεύσει και να μην έχει ξεσηκωθεί!

Ο “Μπίλαρος”, ο “Μπίλι”, και όλα τα μικρά ονόματα με τα οποία αποκαλούν ου φανατικοί θαυμαστές τον καλλιτέχνη, αποφασίσει να κάνει μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη και να εμφανιστεί στο opening μιας νέας έκθεσης σε γνωστή γκαλερί.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Φορώντας γυαλιά, φανερά αδυνατισμένος και με πολύ σύγχρονο look, ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς μίλησε στις κάμερες και έστειλε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους θαυμαστές του καθώς ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του αλλά έχει επιστρέψει και είναι στα καλύτερα του.

“Να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω. Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζω μια μεγάλη συναυλία η οποία θέλει πολλή δουλειά. Είναι ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα”. 

Ο τραγουδιστής μεγάλων επιτυχιών που πορώνουν τον κόσμο είπε πως η αγάπη του κόσμου είναι το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου και είπε πως είναι νωρίς ακόμη να επιστρέψει στις πίστες.

Όλοι ανυπομονούμε να τον ακούσουμε ξανά να τραγουδά ή έστω να μας μεταφέρει αυτή την αίσθηση της “καψούρας” που κάνει τόσο μοναδικά!

Τσέκαρε και αυτά: