Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/6 και ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει την μεγάλη ανατροπή που έγινε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως ο γραμμωμένο γυμναστής αποχωρεί, ο ίδιος αναφώνησε “Αποκλείεται” και για μια ακόμη φορά έδειξε πως η διάθεση του είναι να τρολάρει όλη την κατάσταση!

Αποκλείεται! Σίγουρα πρέπει να είναι χιούμορ αυτό. Όχι εντάξει, όλα καλά. Κανένα πρόβλημα, κάπου εδώ έφτασε το τέλος μου. Θα αποχωρήσω, θα πάω σπίτι μου και όλα καλά. Δεν είχα κανένα συναίσθημα οπότε ότι αποχωρώ σήμερα είναι μια λύτρωση. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Κανένα πρόβλημα. Δεν περίμενα να αποχωρήσω”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο συμβούλιο.

Ο “επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι” όπως έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος τον εαυτό του, αποχώρησε από το ριάλιτι αλλά δε θα σκάσει κιόλας αφού στην τραπεζικό του λογαριασμό θα εμφανιστούν πολλά μηδενικά!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, ο Βασάλος έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης με 120.000 ευρώ και σίγουρα θα τα χαρεί ο άνθρωπος όπως επιθυμεί.

Τσέκαρε και αυτά: