Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει έρθει με φόρα από τον Άγιο Δομίνικο και ήδη έχει ξεκινήσει να λέει πολλά και να υπερασπίζεται τον εαυτό του απέναντι σε όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο αλλά και για κάποια πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πρώτη συνέντευξη του από τον Άγιο Δομίνικο παρουσιάστηκε την Τρίτη το πρωί μέσω της εκπομπής “Πρωινό μας” και είχε μια ιδιαίτερη διάθεση ενώ βρισκόταν στο νησί!

Αρχικά μίλησε για όλα όσα έχουν ειπωθεί από τη μεριά του Ηλία Γκότση για τα περίφημα “κλεμμένα” λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Γιατί να τον στηρίξω; Αν είχε πει ένα “συγγνώμη” στον κύριο Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Ποτέ δεν απαίτησα από τα κλεμμένα. Από τον πρώτο μήνα είχαμε σπάσει με τον Ηλία και εκείνος έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Εγώ και ο Τάκης ήμασταν σε άλλο spot και βλέπαμε τις περίεργες κινήσεις. Ήμασταν από τους πρώτους που μιλήσαμε. Νεύρα έπρεπε να βγάλει με τον Ηλία, την Εύη. Μάλλον ήθελε να γίνει αστείος και δεν του βγήκε. Αν εγώ είμαι για το Δελφινάριο, εκείνος είναι για τον Κορυδαλλό. Ο Ηλίας μπορεί να λέει ότι θέλει. βέβαια, ο Ηλίας έπιανε όλους τους παίκτες και έλεγε γιατί έκανα περισσότερα que και έλεγε στον Μπόγδανο να μη με κάνει παρέα. Δεν περιάζει Ηλία μου καλή καρδιά”. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και όσα ειπώθηκαν, και ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας:

“Η Σταυρούλα κάτι εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη και αυτός το διέδωσε στην καλύβα και ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι πειράγματος που δεν ήταν κομψό και για την ίδια.. Η σχέση μου με τη Σταυρούλα κατ’ αρχάς είναι άκρως φιλική, δεν υπάρχει κανένα απολύτως love story. Το λέω κατηγορηματικά. Το πώς έχει βγει και τι έχει πει ο καθένας, βασικά εγώ ενοχλούσα πάρα πολύ στο ο,τιδήποτε.

Οι περισσότεροι προσπαθούσαν με κάποιον τρόπο να πουν κάτι. Με την Σταυρούλα ξαναλέω δεν υπάρχει τίποτα απολύτως μεταξύ μας. Η σχέση μας είναι άκρως φιλική”.

Tσέκαρε και αυτά: