Κριός 2023

Ο Κριός 2023 θα είναι αντιμέτωπος με μία χρονιά που θα έχει και καλές στιγμές, αλλά και κακές και αυτό θα δημιουργεί μία περίεργη συγκυρία.

Από τα ζώδια 2023 ο Κριός θα είναι ένα ζώδιο που θα μπορέσει να απολαύσει τον έρωτα και ειδικά το καλοκαίρι θα είναι ένα ιδανικό και άκρως αισθησιακό διάστημα για εσάς.

Το ζήτημα είναι πως ταιριάζει ο Κριός 2023 με τα υπόλοιπα ζώδια! Το σίγουρο είναι πως θα μπορούσε να κάνει μία σοβαρή σχέση με έναν Δίδυμο, ενώ με έναν Λέων θα μπορούσε να ζήσει όλα τα καλά και τα κακά ενός μεγάλου έρωτα.

Εάν συναντήσετε μπροστά σας έναν Παρθένο να ξέρετε πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι θυελλώδες αλλά μόνο κάτι χλιαρό κι αυτό εάν.

Αυτό που πρέπει να ξέρει ο Κριός 2023 είναι πως πρέπει να κρατηθεί πάση φυσία από έναν Καρκίνο γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καθολου καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επίσης κάτι αντίστοιχο θα συμβεί κι αν συναντήσετε έναν Αιγόκερω και σε αυτή την περίπτωση θα πληγωθείτε σοβαρά μέσα στο νέο έτος.

Με έναν Κριό εάν συναντήσετε το 2023 θα πρέπει να ξέρετε πως μόνο κάτι φιλικό μπορεί να προκύψει και μέχρι εκεί, ενώ εάν δείτε μπτροστά σας έναν Τοξότη δεν νομίζουμε πως θα κάνετε σχέση, αλλά σίγουρα το καλύτερο σεξ της χρονιάς.

Αντίστοιχο ερωτικό πάθος θα έχετε και με έναν Σκορπιό, ενω σε περίπτωση που δείτε μπροστά σας έναν Ιχθύ να ξέρετε πως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μία ελεύθερην σχέση, αλλά μην έχετε πολλές προσδοκίες.

Να ξέρετε ότι εάν ένας Ταύρος θελήσει από εσάς να επανασυνδεθεί μαζί σας τότε τα πράγματα θα κυλήσουν υπέροχα.

Μία ρομαντική σχέση θα μπορέσετε να δημιουργήσετε με έναν Υδροχόο, ενώ εάν θελήσετε να παντρευτείτε τη νέα χρονιά τότε ένας Ζυγός είναι ο ιδανικός.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σασμός: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το νέο τραγούδι