Κριός Αύγουστος

Κριός Αύγουστος: Ο μήνας αυτός για τα άλλα ζώδια θα είναι κάπως, αλλά για εσάς θα είναι σούπερ ανατρεπτικός και γιατί όχι μπορεί να τον θυμάστε για χρόνια.

 

Ο Κριός Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου πρόκειται να έχει ένα νέο ταξίδι στη ζωή του, αφού θα μπορέσετε να δημιουργήσετε νέα πράγματα. Μπορεί να έρθει μία επανασύνδεση που θα σας βοηθήσει να πετυχετε πολλά από τα όνειρά σας.

Έρχονται νέοι έρωτες και αυτό θα σας απελευθερώσει, αλλά συγχρόνως θα έχετε ένταση με επαγγελματικά ζητήματα κυρίως προς το τέλος του μήνα. Θα έρθετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά να προσέχετε και εσείς τον τρόπο που μιλάτε. Θα μπορέσετε να λάμψετε και να βγάλετε χρήματα, αλλά συγχρόνως να κλείσετε παλιές πληγές του παρελθόντος.

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν μπροστά σας και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να νιώσετε τόση ευτυχία.

Ο Κριός Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθεί μπροστά σε νέους έρωτες, με υπέροχες δυνατότητες εξέλιξης, ενώ για κάποιους δεν αποκλείεται να έρθει και ένας διάδοχος.

Κακά κεφάλαια του παρελθόντος φεύγουν μία για πάντα και νιώθετε πιο άνετα και ξεκούραστοι πλέον! Έτσι με τέτοια ηρεμία στη ζωή σας θα μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας και να σας αποθεώσουν για τις δεξιότητές σας. Μετά τις 18 Αυγουστου θα μπορέσετε να κάνετε νέες σχέσεις, γνωριμίες και να ερωτευτείτε.

Υπάρχουν ωστόσο αντρικά πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας βάλουν εμπόδια κυρίως σε οικονομικά ζητήματα.

Ο Κριός Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει μπροστά του μία περίοδος όπου άνθρωποι θα σας πιέσουν γιατί έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς. Παρουσιάζεται μία νέα σχέση στη ζωή σας, αλλά κι αυτό το γεγονός θα έχει τα προβλήματά του.

Θα πρέπει να περιμένετε δυστυχώς ταραχές με αγαπημένα πρόσωπα και θα έχετε μεγάλο άγχος για τα οικονομικά σας, όπου θα βασιστείτε σε λάθος ανθρώπους και θα απογοητευτείτε Επίσης θα πρέπει να προσέχετε θέματα υγείας όπως η υπερκόπωση.

Ωστόσο, υπάρχουν και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικά ζητήματα, ενώ θα υπάρξουν μηνύματα από την οικογένεια που θα σας αγχώσουν.

Τσέκαρε κι αυτό:

Οικολογικές συνήθειες : Τι μπορείς να κάνει στο σπίτι