Κριός Μάιος

Κριός Μάιος: Ο μήνας για όλα τα ζώδια θα είναι ανατρεπτικός αλλά για εσάς λίγο περισσότερο, αφού οι αλλαγές θα είναι πολλές.

Ο Κριός Μάιος έχει να αντιμετωπίσει για αρχή την έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό και αυτό θα δείτε πως θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών σας κυρίως εκείνων που έχετε από κοινού είτε στα πλαίσια μιας ερωτικής σχέσης ή ενός συνεταιρισμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Μάλιστα, μέσα σε αυτό το ανατρεπτικο κλίμα για όλα τα ζώδια Μάιος, εσείς θα βρεθείτε ξαφνικά να δίνεται σώμα και ψυχή σε ένα πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα σας ρουφήξει όλη την ενέργεια.

Αυτό σε συνδυασμό με τις παραπάνω αλλαγές θα σας πιέσει ενδεχομένως, αλλά μέσα από αυτό το κουραστικό και θολό τοπίο, φαίνεται πως θα ξεπηδήσει ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο μάλιστα εάν δώσετε βάση θα καταφέρει να σας απογειώσει.

Μετά την έκλειψη τα οικονομικά σας φαινεται πως παίρνουν την ανιούσα αλλά αυτό θα το δείτε μετά τις 16 του μήνα όπου ο Ερμής επιτέλους γυρνάει ορθόδρομος και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Κριός Μάιος με την είσοδο του Δια στον Ταύρο φέρνει τύχη κι αυτός επιπλέον στον οικονομικό τομέα, μέσα απο νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, αλλά και νέα ξεκινήματα.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε οποιαδήποτε αναποδιά έρθει γιατί θα είναι πρόσκαιρη και μετά το αποτέλεσμα θα σας γεμίσει με ευτυχία.

Το τέλος του μήνα θα είναι άκρως ερωτικό για εσάς, αφού θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε αλλά και να περάσετε πολύ όμορφα.

Τσέκαρε κι αυτό: