Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι δυο γυναίκες οι οποίες έχουν ένα μεγάλο κοινό το τελευταίο διάστημα! Είναι και οι δυο πολύ ερωτευμένες με τους συντρόφους τους και αυτό φαίνεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια νέα χαμογελαστή εικόνα δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram και τη βλέπουμε να ποζάρει καθισμένη στα πόδια του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη φορώντας ένα ανοιξιάτικο φόρεμα και αθλητικά παπούτσια ενώ είναι περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα. Στη φωτογραφία εμφανίζεται και η κόρη της η οποία ακουμπά πάνω στον καλό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

“Καλό μήνα παιδιά!!! Αγάπη!”, έγραψε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US στη φωτογραφία!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Δέσποινα Βανδή περνά πολύ χρόνο με τον σύντροφο της, ενώ θέλει να κάνει και πράγματα με την κόρη της! Όλοι μαζί βρίσκουν χρόνο για να περάσουν καλά και μας δείχνουν αρκετά συνχά εικόνες από την καθημερινότητα τους.

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια ιδιαίτερη καριέρα καθώς σπουδάζει υποκριτική και ίσως είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει έρθει κοντά με τον νέο σύντροφο της μητέρας της.

Tσέκαρε και αυτά: