Κρις Τζένερ

Θεαματική είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της Κρις Τζένερ και πολλοί είναι οι χρήστες που πιστεύουν πως έχει κάνει χρήση του φαρμάκου Ozempic για να χάσει γρήγορα και εύκολα κιλά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H momager της οικογένειας των Kardashian – Jenner, εμφανίστηκε σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φανερά αδυνατισμένη και πραγματικά θα μπορούσε να είναι η δίδυμη αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κρις Τζένερ πόζαρε φορώντας ένα αμάνικο top, ένα μακρύ παντελόνι και σακάκι – όλα στο χρώμα της κρέμας – και έκανε ένα μονοχρωματικό look το οποίο είναι ιδανικό για την Άνοιξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner)

Η επιχειρηματίας που κατάφερε να δημιουργήσει μια οικογένεια εκατομμυριούχων είναι στα καλύτερα της και στις νέες εικόνες που παρουσιάζει φαίνεται να έχει κάνει τη γυμναστική της, αφού τα χέρια της είναι καλογυμνασμένα και η μέση της είναι πιο στενή από ποτέ.

Οι χρήστες στο διαδίκτυο την εκθείασαν για τη νέα της εμφάνιση, ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που υποστηρίζουν πως έχει κάνει χρήση του γνωστού φαρμάκου και την κράζουν για αυτό΄το λόγο!Xωρίς,βέβαια, να έχει παραδεχτεί κάτι η ίδια!

Tσέκαρε και αυτά: