Κρήτη

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή έλαβε μέρος στην Κρήτη καθώς ένας ζευγάρι δυο ανδρών αποφάσισε να κάνει έκπληξη ο ένας στον άλλον κάνοντας πρόταση γάμου και έμειναν και οι δυο έκπληκτοι με το γεγονός πώς σκέφτηκαν να προβούν σε μια τόσο όμορφη κίνηση σχεδόν ταυτόχρονα.

Ο 25χρονος Μπράντλεϊ Τζοόυνς από το Πορτσμουθ σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου στο σύντροφο του, Τζόσουα Μπάκερ για την επέτειο των 4 χρόνων της σχέσης τους, αλλά΄τον πρόλαβε το αγόρι του.

NETFLIX, ΣΕΙΡΕΣ, SURVIVOR – ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ! 

Το ζευγάρι είχε σχεδιάσει μια ρομαντική εξόρμηση στην Κρήτη και μέσω ενός βίντεο καταγράφηκε η στιγμή της πρότασης! Μα πόσο cute!

Τσέκαρε το βίντεο :

To ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 21 Ιουλίου και πέρασαν την ημέρα κάνοντας βόλτες και στην πισίνα.

Ο Μπράντλεϊ σχεδίαζε να κάνει την πρόταση γάμου στην παραλία και πρότεινε στο αγόρι του να βρεθούν στη θάλασσα για να βγάλουν φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα.

Τη στιγμή που ετοιμαζόταν για να γίνει η πρόταση γάμου, ο σύντροφος του γονάτισε και έκανε τη δική του πρόταση αφήνοντας τον έκπληκτο!

Ο Μπράντλεϊ μιλώντας στη Daily Mail ανέφερε :

“Μετά την πρόταση γάμου κάναμε τις καλύτερες διακοπές που είχαμε ποτέ. Είναι πραγματικά περίεργο γιατί είμαστε ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι τώρα, αλλά είμαστε ακόμα οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν μεγάλωσα πιστεύοντας ότι θα παντρευτώ. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω. Δεν πίστευα ότι ήμουν ένα άτομο που οι άνθρωποι θα ήθελαν να με φέρουν στο σπίτι τους. Κανείς δεν με είχε αγαπήσει πραγματικά πριν από τον Τζόσουα. Δεν είχα πρόβλημα να είμαι μόνος, γιατί είχα συμβιβαστεί με αυτό. Αλλά μόλις γνώρισα τον Τζος σκέφτηκα, “Ουάου, υπάρχει πραγματικά κάτι εδώ”.

Τσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Πώς να φτιάξεις πίκλα σκόρδου

Στέγνωμα μαλλιών : Το λάθος που κάνεις