Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους Έλληνες πολιτικούς που ασχολούνται πολύ με τα social media και ξέρει πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι για τη σύγχρονη κοινωνία και πόσο επηρεάζουν τον κόσμο! Και από ότι φαίνεται έχει μπει δυναμικά και στον χώρο του TikTok!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

O πρωθυπουργός εκτός από μέλος της κοινότητας τπυ Facebook και του Instagram έχει αποφασίσει να μπει και στο γνωστό μέσο κοινωνία΄ςη δικτύωσης το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές τον τελευταίο χρόνο και μέσω αυτού παρουσιάζει διάφορες στιγμές του από τα ταξίδια που κάνει, ομιλίες αλλά και διάφορα ζητήματα που απασχολούν.

@kyriakosmitsotakis_ Υποδέχτηκα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τα καταπληκτικά στελέχη της απίθανης μαθητικής εικονικής επιχείρησης Pandemic Museum από το 1ο ΓΕΛ Ελευσίνας! Συγχαρητήρια! #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Tiktok αλλά από ότι φαίνεται θέλει να είναι ενεργός σε όλα και να παρακολουθεί όλα τα trends!

Eίναι αρκετά breakthrough το γεγονός πως έχει δημιουργήσει λογαριασμό και αυτό καταφέρνει να τον κάνει ακόμη πιο δημοφιλή καθώς η νεολαία είναι αυτή που ασχολείται με το συγκεκριμένο μέσο και έχει την ευκαιρία μέσω του λογαριασμού του να ενημερωθεί για πολλά πράγματα τα οποία ίσως αν τα έβλεπε στην τηλεόραση, να μην έδινε σημασία!

@kyriakosmitsotakis_ #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ωραίος!

Τσέκαρε και αυτά: