La Promesa

La Promesa η νέα σειρά του Open έρχεται τη Δευτέρα με ένα διπλό επεισόδιο και αυτή τη φορά θα ανάψει μία ξαφνική φλογα ανάμεσα τη Χάνα και τον Μανουέλ.

Τι θα δούμε στη σειρά La Promesa τη Δευτέρα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ LA PROMESA

Η Χάνα φτάνει στο μεγαλοπρεπές παλάτι Λα Προμέσα την ημέρα που ο διάδοχος της οικογένειας Λουχάν, Τομάς παντρεύεται, με σκοπό να εργαστεί ως υπηρέτρια. Η πρώτη της συνάντηση είναι με τον μικρότερο αδερφό του γαμπρού, τον Μανουέλ, όπου και θα ανάψει μία φλόγα μεταξύ τους!

Ένα ατύχημα του Μανουέλ θα σταθεί αφορμή για να εισχωρήσει η Χάνα στο παλάτι, αφού θα του σώσει την ζωή. Ωστόσο η άφιξη της στο παλάτι μόνο τυχαία δεν είναι, ψάχνει τον δολοφόνο της μητέρας της και τον απαγωγέα του αδελφού της. Εντωμεταξύ, ο Τομάς εντοπίζεται νεκρός το βράδυ του γάμου του γεγονός που φέρνει θλίψη και σύγχυση στο παλάτι.

Η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από το δαχτυλίδι του Τομάς, το οποίο θα μπορούσε να την ενοχοποιήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο, ενώ στο παλάτι φτάνει ο λοχίας Κονράδο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του. Η Χιμένα, σύζυγος πλέον του Τομάς, θέλει να αποχωρήσει από το παλάτι, ωστόσο η Κρουθ προσπαθεί να την εμποδίσει, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την πλούσια κληρονόμο μαζί τους.

Τσέκαρε κι αυτά: