La Promesa

La Promesa έρχεται την Τετάρτη με ένα νέο επεισόδιο και η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τόμας πριν τον βρει ο Κονράδο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς La Promesa την Τετάρτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κονράδο ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του Τομάς μετακίνησε το σώμα και προσπαθεί να βρει το γιατί, γεγονός που τον ωθεί να ψάξει για ίχνη αίματος σε όλο το παλάτι. Η Σιμόνα δεν αντέχει να μένει άλλο πια στο παλάτι μετά τον θάνατο του Τόμας και ενημερώνει τη Πία ότι παραιτείται, αλλά δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Καταλίνα.

Η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες. Η Χάνα εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί, αλλά δεν υπολογίζει ότι θα τραυματιστεί, με τον Μανουέλ να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Η Χάνα κρύβει τον χαρτοκόπτη που δολοφονήθηκε ο Τομάς πριν τον βρει ο Κονράδο και οι άνδρες του που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα- ένα τα δωμάτια του παλατιού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η Μαρκησία.

Η Κρουθ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Χάνα. Η Πία λαμβάνει ένα δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα, ενώ ο Μάουρο ενδίδει στη γοητεία της Λεονόρ, πηγαίνοντας στο δωμάτιο της, όπου και τους διακόπτουν.

Τσέκαρε κι αυτά: