La Promesa

La Promesa έρχεται την Τρίτη η νέα σειρά στο Open με ένα ακόμα επεισόδιο και η Σιμόνα καταρρέει μετά το θάνατο του αγαπημένου της Τόμας.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς La Promesa την Τρίτη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Χάνα κρύβει τη βέρα του Τομάς που μπορεί να την ενοχοποιήσει μαζί με τη φωτογραφία της μητέρας της στο δωμάτιο που μοιράζεται με τη Μαρία Φερνάντεθ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να υπομείνει την καταχρηστική συμπεριφορά της μαρκησίας.

Ο Κονράδο ζητά τόσο τη συνεργασία της οικογένειας στην έρευνα του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα. Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι. Η Πία στην προσπάθεια της να κρύψει το μυστικό της εξοργίζει τον βαρόνο.

Η Λεονόρ όντας συντετριμμένη από τον θάνατο του Τομάς, καταλήγει στην αγκαλιά του Μάουρο. Το παλάτι ετοιμάζεται για την κηδεία του Τομάς, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται τόσο από την Κρούθ, όσο και από τον βαρόνο. Η Λεονόρ προσπαθεί να επανορθώσει για το φιλί της με τον Μάουρο, λέγοντας του πως παρασύρθηκε.

Η Πέτρα έχει αναλάβει να κάνει την ζωή «μαρτύριο» στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Ο Κονράδο θεωρεί πως η δολοφονία του Τόμας αποτελεί ένα έγκλημα πάθους και υποψιάζεται τη Χάνα.  Ωστόσο, εκείνη συνειδητοποιεί πώς η Λόλα ήταν η ερωμένη του Τομάς.

Τσέκαρε κι αυτά: