Λένα Δροσάκη

“Τίτλοι τέλους” έπεσαν στη σχέση του Αλέξανδρου Μπορουδούμη με την ηθοποιό , Λένα Δροσάκη, καθώς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να “λύσουν” τον γάμο τους με πολύ ήσυχο τρόπο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό Μας” που έκανε αποκάλυψη το αγαπημένο ζευγάρι έχει χωρίσει τους τελευταίους μήνες και δεν πρόκειται για έναν πολύ εύκολο χωρισμό καθώς υπάρχει αγάπη μεταξύ τους και έχουν ένα μικρό παιδί.

“Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους”, είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2018 και το 2020 παντρεύτηκαν! Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η ηθοποιός σε δήλωση της ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια”.

Tσέκαρε και αυτά: