Leni Klum

H 19χρονη κόρη της Heidi Klum, και επίσης μοντέλο, Leni Klum, υπέστη ένα ακραίο έγκυαμα από τον ήλιο όπως είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To νεαρό κορίτσι πόσταρε μια φωτογραφία όπου είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας ένα μικροσκοπικό εσώρουχο και αποκάλυψε την κατακόκκινη πίσω όψη της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το σώμα της φαίνεται πώς έχει κοκκινίσει ολόκληρη και διακρίνονται δυο λευκά σημάδια τα οποία έχει αφήσει το μαγιό της.

“Προφανώς, δεν έβαλα αρκετό αντηλιακό” , έγραψε στη δημοσίευση της φωτογραφίας η Leni Klum και η κατάσταση της είνα τρομακτική αφού όπως έχουν αναφέρει πηγές στα διεθνή ΜΜΕ δεν μπορούσε να γυρίσει ανάσκελα.

To έγκαυμα από την ήλιο δεν υποφέρεται, ειδικά αν υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του σώματος και πρέπει όποιος το υποστεί να βάζει συνεχώς κρέμες και γιαούρτι για να μπορέσει να απαλλαγεί από αυτό ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που οδηγούνται στο νοσοκομείο και πρέπει να λάβουν αγωγή!

Η Leni είναι κορη του Ιταλού εκατομμυριούχο, Φλάβιο Μπριατόρε και το πασίγνωστου μοντέλου από τη Γερμανία, Χάιντι Κλουμ και έχει αποφασίσει να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ ενώ σπουδάζει διακόσμηση στη Νέα Υόρκη.

Τσέκαρε και αυτά: