Λέων Μάιος

Λέων Μάιος: Θα είστε από εκείνα τα ζώδια που δεν θα πρέπει να αγχώνεται τόσο πολύ γιατί αυτός ο μήνας ίσως να είναι ο τελευταίος που θα έχετε τα βάσανά σας.

Ο Λέων Μάιος μπορεί το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να νιώθει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα σε αυτή τη ζωή, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή μιας και λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να δείτε το φως στο τούνελ.

Θα δείτε σίγουρα να κλείνουν κύκλοι και να έρχονται αποκαλύψεις που ίσως και να σας σοκάρουν και να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά συγχρόνως αυτές οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί ακριβώς που θέλετε ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε αυτή τη στιγμή.

Ο Λέων Μάιος μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα καταφέρεις να μπορείς να συνεννοείσαι και να διευθετήσεις ότι είχε μείνει μισό το προηγούμενο διάστημα ή οτιδήποτε είχε παγώσει.

Το γεγονός ότι ο πλανήτης σας ο Δίας θα φύγει απο τον Κριό και θα μεταβεί στον Ταύρο αυτό από τα μισά του μήνα και μετά θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να κάνετε πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεστε.

Σε περίπτωση που είστε μπροστά σε μία απόφαση που αφορά τα επαγγελματικά σας το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι τις 17 και τότε όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε. Εάν αποφασίσετε νωρίτερα οι συνέπειες δεν θα είναι καθόλου καλές για εσάς.

Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως το παρελθόν θα σας χτυπήσει ξανά την πόρτα ειδικά εάν κάνετε μία γνωριμια παλιότερα που δεν προέκυψε τίποτα και απλά χαθήκατε. Αυτό το πρόσωπο θα εμφανιστεί ξανά μπροστά σας.

Τσέκαρε κι αυτό: