Τελετή στέψης Καρόλου

Τελετή στέψης Καρόλου: Φρενίτιδα επικρατεί στο Λονδίνο αυτές τις μέρες, καθώς όλοι περιμένουν να δουν τη χρυσή άμαξα που θα μεταφέρει το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας στο αββαείο του Γουεστμίνιστερ. Και ήδη έχουν στηθεί σκηνές κατά μήκος των δρόμων από όπου θα περάσει η πομπή και ο κόσμος μένει σε αυτές μέχρι τις 6 Μαΐου.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι φανατικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έχουν ήδη κατασκηνώσει με σκοπό να βρίσκονται στο τέλειο σημείο για να δουν από κοντά την ιστορική στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος θα περάσει με τη βασιλική σύζυγο χαιρετώντας τον κόσμο.

Σε βίντεο που παρουσιάστηκε στη Daily Mail, ένα ζευγάρι από τη Νέα Ζηλανδία βρέθηκε στο Λονδίνο και έχουν κατασκηνώσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου μαζί με μια ομάδα γυναικών που ονομάζονταο “Golden Girls” περιμένουν τη στιγμή που θα περάσει η πομπή.

Πολλοί είναι οι πολίτες που κοιμούνται σε σκηνές ενώ υπάρχει και κόσμος ο οποίος κοιμάται κυριολεκτικά στο δρόμο. Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο δείχνει πως θα εμφανιστούν βροχές και καταιγίδες, αλλά ο κόσμος δεν πτοείται.

Πολίτες αλλά και τουρίστες που βρίσκονται στο Λονδίνο θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή την ιστορική στιγμή, καθώς μετά από 70 περίπου χρόνια θα πραγματοποιηθεί μια τελετή στέψης.

Τα μαγαζιά στο Λονδίνο δέχονται διαρκώς κρατήσεις για φαγητό αλλά και για σημεία στο μπαρ όπου θα μπορούν να απολαύσουν τις μπύρες τους ενώ και τα σούπερ μάρκετ αδειάζουν καθώς ο κόσμος θα διοργανώσει διάφορα πάρτι στο σπίτι του προς τιμήν της στέψης.

Οι βρετανικές σημαίες κυριαρχούν παντού ενώ πολλοί “κατασκηνωτές” έχουν δημιουργήσει διάφορα props τα οποία αφορούν στη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που διαμαρτύρονται για την τελετή στέψης καθώς θεωρούν πώς δαπανώνται πολλά χρήματα για μια ανούσια τελετή η οποία προκαλεί.

Τσέκαρε και αυτά: