Λέων Μάιος

Λέων Μάιος: Από τα ζώδια που θα βιώσουν έναν μήνα που κανείς δεν θα περίμενε να συμβούν τόσα πολλά και ανατρεπτικά γεγονότα στη ζωή σας.

Από την αρχή του μήνα θα υπάρχουν πολλές συναντήσεις και επικοινωνιές και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ακόμα και μικρές εξορμήσεις ή επαγγελματικα ταξίδια. Ωστόσο, από τα μεσά σχεδόν του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή να ξέρετε πως σε όλα αυτά μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και μικροαναποδιές.

Ο ανάδρομος Ερμής όμως αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο και παλιά ζητήματα από το παρελθόν έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να τα λύσετε και νιώσετε πραγματικά ευτυχία και ξεγνοιασιά.

Ωστόσο, η έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει γεγονότα περίεργα και ίσως καθόλου ευχάριστα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας ζητήματα ή οτιδήποτε έχει να κάνει την οικογένειά σας.

Ο Λέων Μάιος μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τη διάλυση ορισμένων σχέσεων ή ακόμα και με το πάγωμά τους, αφού θα δεχθείτε συμπεριφορές που δεν το περιμένατε.

Στα αισθηματικά σας, ο Λέων Μάιος θα ειναι αντιμέτωπος με ευχάριστα νέα, τα οποία αφορούν κυρίως τους αδέσμευτους που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν νέες γνωριμίες και να έρθουν σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ωστόσο, εάν έχετε ήδη σχέση θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και να προσπαθήσετε με δραστηριότητες να ανανέωσετε λίγο τη σχέση σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Πλατεία Αγίας Ειρήνης: Ήρθε το νέο Naked Bar