Λιλή Περγαντά

Η Λιλή Περγαντά εμφανίστηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” την οποία παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και μίλησε για τη ζωή της, για τις δυσκολίες που πέρασε για να στήσει την εταιρεία της, για την οικογένεια της και για τον αγαπημένο της σύζυγο ο οποίος είναι στο πλευρό της για περισσότερα από 20 χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η επιχειρηματίας που γνωρίσαμε μέσω του Dragon’s Den μίλησε για τη ζωή της και πόσο δύσκολο ήταν να βρει δουλειά όταν επέστρεψε από το Λονδίνο όπου και σπούδασε τεχνολογία τροφίμων και μάκρτεινγκ, και αφού δεν κατάφερε να πετύχει μια καλή δουλειά αποφάσισε να πάρει την τύχη της στα δικά τςη χέρια και να κάνει την πρώτη εισαγωγή συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα. Και για καλή της τύχηη βρέθηκε στο δρόμο της ο σύζυγος της, κ. Κωνσταντίνος Παντελίδης!

“Έζησα τρία χρόνια με τρεισήμισι στο Λονδίνο, δούλεψα σε μία μεγάλη και γνωστή πολυεθνική εταιρεία σαν χημικός εξειδικευμένος τροφίμων και γύρισα πίσω γιατί με ήθελε η οικογένειά μου, αλλιώς θα ήμουν στέλεχος εκεί. Μου το είχαν προτείνει να μείνω. Τι να κάνω στην Ελλάδα, όμως, εγώ τώρα με δύο πτυχία;

Που στην Ελλάδα τα άκουγαν κάποιες εταιρείες, πήγα να ζητήσω δουλειά σε μεγάλη ελληνική εταιρεία και μου λένε “τί θα πει χημικός τροφίμων και management παρέα; Με ρωτούσαν “εσύ είσαι χημικός ή μάνατζερ; Δεν έχουμε δουλειά. Φύγε από δω”. Συνέχεια άκουγα “φύγε από εδώ”, είπε για όσα έζησε στην Ελλάδα όταν έψαχνε για δουλειά. 

Η Λιλή Περγαντά αποκάλυψε πως ο σύζυγος της ήταν τελωνειακός και όταν έφερε τα συμπληρώματα, ένας τελωνειακός είδε τα σκευάσματα και ήθελε να τα πετάξει στη θάλασσα αλλά παρενέβη ο σύζυγος της και κατάφερε να τη βοηθήσει. Και από τότε ξεκίνησε το δικό τους love story!

Ο σύζυγος της είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας της στην Ελλάδα κι έχει δώσει πολλές φορές το παρών σε εκδηλώσεις και βραβεύσεις αλλά γενικότερα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ.

 

Τσέκαρε και αυτά: