Λονδίνο

Ένα κτίριο διαμερισμάτων που “κοιτάζει” προς το Westminister στο Λονδίνο θα γίνει το νέο σπίτι πολλών ανθρώπων τρίτης ηλικίας που ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο εγχείρημα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τον Guardian, το νέο project που ονομάζεται Tonic Housing, δημιουργήθηκε για όλους εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους σε ένα μέρος όπου θα τους προσέχουν και δε θα τους κρίνουν για τις επιλογές τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonic Housing (@tonichousing)

Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έρχονται από την επαρχία όπου είναι συνήθως πιο συντηρητική” κι δε στηρίζει όλες τις επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για κομμάτια πάνω στον έρωτα, βρήκαν το μέρος που θα τους φιλοξενήσει και θα μπορούν να είναι άνετοι.

Στην κοινότητα συνταξιοδότησης υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά ποια είναι τα δικαιώματα των ανθρώπων και πως να φροντίσουν τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Στο κτίριο υπάρχει κήπος, εστιατόριο, σαλόνι, μπαρ και roof garden.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonic Housing (@tonichousing)

Στο Λονδίνο θα μπορεί να μεταβεί κάποιος που θέλει να μείνει σε ένα από τα κτίρια του συγκροτήματος και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του έναντι ενός ποσού που ορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τσέκαρε και αυτά :