Ελένη Φουρέιρα

Εξιτήριο πήρε η Ελένη Φουρέιρα από το νοσοκομείο όπου έφερε στον κόσμο τον γιο της και όπως πάντα στο πλευρό της ήταν ο σύντροφος της, Αλμπέρτο Μποτία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τον μπέμπη της και κατάφερε να ανατπεξέλθει πολύ καλά σε αυτό το τόσο δύσκολο αλλά υπέροχο task σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, κ.Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και πλέον επιστρέφει στο σπίτι έχοντας στην αγκαλιά της το μεγάλο “δώρο” που πάντα ήθελε.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει :

“Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή”. 

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα total black σύνολο το οποίο το συνδύασε με ένα μπορτντό δερμάτινο μακρύ jacket, και ήταν τελείως άβαφη! Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφος της ο οποίος είχε athletic stye φορώντας ένα hoodie και φόρμα παντελόνι!

Να τους ζήσει το μωράκι τους!

Τσέκαρε και αυτά :