Λονδίνο

Προσωπικό του μετρό στο Λονδίνο παραδέχεται πως έχει δει φάντασμα στον πιο “ιδιαίτερο” σταθμό και πιστεύουν πως το πνεύμα ενός δολοφονημένου ηθοποιού τριγυρνά στους συρμούς.

Για πολλές δεκαετίες, οι κάτοικοι του Λονδίνου πιστεύουν πως η “αιθέρια ύπαρξη” τριγυρνά μέσα στα τούνελ του σταθμού “Covent Garden”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η μυστήρια και περιπλανώμενη ψυχή πιστεύεται πως ανήκει στον Γουίλιαμ Τέρις, ενός γνωστού αστέρα του West End o οποίος δολοφονήθηκε από έναν καλό του φίλο το 1897.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο ηθοποιός πήγαινε στο “Adelphi Theatre” για να προετοιμαστεί για τη βραδινή παράσταση του όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην ηλικία των 50 ετών από τον συνάδελφο του, Richard Archer Prince.

Ένα ντοκιμαντέρ του καναλιού Channel 4 σε συνεργασία με το History Channel pαρουσιάζει συνεντεύξεις ανθρώππων που μένουν στο Λονδίνο και ισχυρίζονται πως έχουν δει το πνεύμα του ενώ εργαζόμενοι στον σταθμό έχουν ζητήσει να μεταφερθούν σε κάποιο άλλο σημείο γιατί φοβούνται.

Πιστεύεται πως το φάντασμα του Τέρις έχει επιλέξει να στοιχειώσει τον σταθμό του Covent Garden γιατί επισκεπτόταν συχνά έναν φούρνο που βρισκόταν στη γωνία του σταθμού. Μάλιστα, επειδή το φερόμενο φάντασμα έχει πολύ χρόνο στα χέρια του, στοιχείωνει και το θέατρο όπου πέθανε.

Από τότε που άνοιξε ο σταθμός – το 1907 – οι πολίτες αναφέρουν πως ένας ψηλός άνδρας με καπέλο και κάπα, περιπλανιέται τις νύχτες στα τούνελ του μετρό.

Μηχανικοί έχουν δει πατημασιές, έχουν ακούσει ήχους και έχουν δει σημάδια που θα μπορούσαν παραπέμπουν σε κινήσεις ενός φαντάσματος!

Τσέκαρε και αυτά: